over ons

Even tijd voor jezelf nemen schiet er vaak bij in, dit moet toch anders kunnen? Dat dacht ik dus ook! Mijn naam is Parrish en ik ben de oprichter van De Scent! In een druk en hectisch bestaan is voeding en beweging een belangrijk onderdeel van ons dagelijkse leven. Daarom is ‘’self-care, self-love & meditation’’ zo belangrijk. Dit is naar mijn mening dé manier om jezelf in balans te houden.

Als ondernemer, partner en moeder ben ik er steeds meer van bewust hoe belangrijk ‘me-time’ is. Met De Scent wil ik je een product aanbieden wat ikzelf lastig kon vinden. Veel van de producten die ik gebruik hebben een werking waar we ons niet altijd bewust van zijn. Ik heb uit pure interesse veel uren gestoken in het bekijken wat de beste combi’s zijn en ben ik mijzelf bewust geworden van het nut en belang van bijvoorbeeld organische kruiden en etherische oliën. Het gebruik van lavendel zorgde er bijvoorbeeld voor dat ons zoontje beter doorsliep ‘s nachts. Dat is toch gaaf?

Ik ben op zoek gegaan naar producten die met mijn visie samengevoegd konden worden in de vorm van o.a. natuurlijke bad thee en kaarsen. De producten van De Scent zijn 100% recyclebaar, natuurvriendelijk, en handgemaakt door Moeder Natuur, van mij, voor jou! Bekijk ook eens onze Instagram en Facebookpagina voor inspiratie en promoties.

    Liefs, Parrish