Relaxed het nieuwe jaar in met deze tips

Goede voornemens, heb jij ze ook? Als er een nieuw jaar start, hebben we vaak allerlei goede voornemens. Afvallen, succesvol worden, meer ontspannen: you name it. Voor mij is het belangrijk om relaxed het nieuwe jaar in te gaan. Vooral niet te veel ‘moeten’, maar op een rustige manier van start gaan. In dit blog deel ik een aantal fijne tips met je.

Een fijne ochtendroutine
Ik vind het heerlijk om mijn dag te starten met een fijne ochtendroutine. Zeker met een druk leven is het fijn om de dag rustig te beginnen. Je kunt verschillende dingen toevoegen aan je ochtendroutine, net wat jij fijn vindt. Zo start ik de ochtend graag met een aansteken van een fijne geurkaars, bijvoorbeeld onze Positive Vibes om de dag positief te starten. Ik neem er een kop koffie of thee bij en ik pak even een momentje om na te denken over de dag. Wat ga ik vandaag doen, waar ben ik dankbaar voor en hoe pak ik vandaag mijn ontspan momentjes?

De dag goed afsluiten
Naast een fijne ochtendroutine, is het goed afsluiten van de dag ook zeker belangrijk. Je hebt weer een drukke dag achter de rug en nu is het tijd voor selfcare. Selfcare is voor iedereen anders. De een duikt graag de sportschool in, terwijl de ander liever met een boek op de bank ploft. Doe iets waar jij ontspannen van wordt, zodat je rustig de dag afsluit.  Zelf ga ik bijvoorbeeld graag even in bad met ons Badzout, door de heerlijke geur ontspan ik extra goed. Ik vind het ook fijn om gewoon lekker op de bank serie te kijken, even helemaal niks. Zorg ervoor dat je iedere avond even een momentje voor jezelf hebt, zodat je weer goed uitgerust aan een nieuwe dag begint.

Plan vaste momenten vrij
We zijn allemaal druk, het kan daarom lastig zijn om vaste momenten vrij te plannen. Maar toch blok ik iedere maand een aantal momenten in mijn agenda waarop ik niks plan. Voor mij is dit bijvoorbeeld vaak een dag in het weekend, zodat ik dan echt tijd met mijn gezin kan hebben. Dit kan natuurlijk ook een doordeweekse ochtend of avond zijn. Het is belangrijk om even tijd voor jezelf te hebben, zo ga jij 2023 relaxed door.

Fijne producten nodig voor tijdens je ontspan momenten? Shop dan onze fijne geurkaarsen of geurstokjes, perfect voor een heerlijk relax moment!